KONTAKT

Copenhagen Selfdefence  

administration... Boe Larsen Production Rentemestervej 25 2400 København NV cvr 25539796 mob 2261 5895  

trænings sted... Joes Boxing Gym Birkedommervej 33 (35), 2. sal 2400 København NV  

PRISER

450,-/md


2 x 90 min Krav Maga (selvforsvar) 60 min Ground Force Method (mobilitet) 60 min Kettlebell træning (styrke) ... per uge.  

BLIV MEDLEM

60 min Ground Force Method (mobilitet) 60 min Kettlebell træning (styrke) ... per uge.  


45 min sjov og aktiv selvforsvars træning for børn per uge.

SOLO TIMER

600,-


Krav Maga, Kettlebell eller Ground Force Method.

ONSDAGE

18:00 - 19:30 KRAV MAGA I (BEG+P1)

19:30 - 21:00 KRAV MAGA II (P2+)

SØNDAGE

12:00 - 12:45 KRAV MAGA KIDS (5-10 ÅR)

13;00 - 14:30 KRAV MAGA I (BEG+P1)

14:30 - 16:00 KRAV MAGA II (P2+)

16:00 - 17:00 GROUND FORCE METHOD (mobility)

17:00 - 18:00 KETTLEBELLS (styrke)

OM OS

Copenhagen Selfedefence har til huse i Københavns Nordvestkvartér.

Vi underviser børn og voksne i at forsvare sig selv. Det gør vi på den enkleste, sjoveste og mest effektive måde. Systemet hedder Krav Maga og kommer fra Israel. Vi er en del af verdens største Krav Maga organisation, Krav Maga Global som er ledet af Master 3, Eyal Yanilov, som var grundlæggeren af Krav Maga, Imi Lichtenfelds nærmeste elev og arvtager.

Krav Maga fungerer ikke uden en vis mobilitet og styrke. Derfor styrketræner vi med Kettlebells og træner mobilitet med Ground Force Method.

Vores instuktører er certificerede hos Krav Maga Global, Strong First og Ground Force Method

"The wider the base, the taller the peak" - Mark Riefkind, StrongFirst 

/Boe Larsen, chefinstruktør  

Boe Larsen chef instruktør


BOE LARSEN  

KMG Krav Maga, Expert level 1 civil Instructor KMG Kids Instructor KMG Women Instructor KMG Mental Conditioning Combat Mindset Instructor Shotokan Karate, 2. dan (SKIF) SFGI, StrongFirst Kettlebell Instructor GFM, level 2 instruktør & dansk Instructor FMS, level 2 McGill 1 Rory Miller, Scenario Training Rory Miller, ConCom Certified Advanced Buteyko Breathing Instructor First Person On Scene – Intermediate nødbehandler

Rico Timmner instruktør


RICO TIMMNER  

KMG Krav Maga, level G2 civil Instructor KMG CFIC Combat Fighting Instructor KMG MCIC Mental Conditioning Combat Mindset Instructor KMG KIC Kids Instructor Ground Force Method Certified Professional

SELVFORSVAR DER VIRKER

Krav Maga - Kettlebells - Ground Force Method

BOOK EN PRØVETIME!
BOOK DIN PLADS PÅ INTRO'EN 01.09.2019


Velkommen til Copenhagen Selfdefence.

Vi tilbyder selvforsvars træning og er en del af verdens største udbyder - Krav Maga Global (Eyal Yanilov), som findes i over 60 lande.  

Krav Maga er verdens mest effektive selvforsvars system, og da det bygger på naturlige reflekser og instinkter er det meget nemt at lære.

Træningen gør dig mentalt og fysisk robust og giver dig værktøjer og løsninger, så du kan handle i en stresset og potentielt farlig situation.

Derudover tilbyder vi mobilitets- og styrketræning på højeste niveau. StrongFirst og Ground Force Method certificerede instruktører.

Boe Larsen, expert 1, cheftræner

 


Boe Larsen ejer og chef instruktør
To mænd arbejder træner knæ spark på pude
Mand truer anden mand med kniv
Kvinde slår på pude

KRAV MAGA

Krav Maga er et meget enkelt og logisk system, der bygger på vores instinktive reaktioner og reflekser.  

Krav Maga er ikke en “kampsport”, og der er derfor heller ingen konkurrencer eller turneringer. På gaden er der ingen regler – intet fair play, og ingen der vinder. Det gælder om at komme væk med livet og førligheden i behold. Det er den virkelighed vi forbereder dig på.  

Alle instruktører har gennemgået en meget grundig uddannelse hos top-niveau instruktører fra Israel, certificeret af Eyal Yanilov selv.  

Træningen gør dig mentalt og fysisk robust og giver dig værktøjer og løsninger, så du kan handle i en stresset og potentielt farlig situation.  

Specielt det taktiske element i træningen er noget af det der gør Krav Maga unikt.  

Du oparbejder en “værktøjskasse” med teknikker og træner dig i vælge den rigtige i en given situation.  

Sikkerheden under træningen har højeste prioritet.  

Du lærer kort sagt at beskytte dig selv og dem du holder af på en sjov og fysisk udfordrende måde.  

Vi har ikke bælter, men istedet et grads system: Practicioner (P1-P5), Graduate (G1-G5) og Expert (E1-E5). De første år går der typisk 4-6 måneder mellem gradueringerne og senere længere tid.  

Du skal være mindst 16. år og have en ren straffe attest for at træne på voksen holdene.

Træningen indeholder bl.a…  

  • Forebyggelse og de-escalering af konflikter
  • Grænse sætning
  • Forsvar mod slag, spark og fastholdelser
  • Forsvar mod slag- og skydevåben
  • Forsvar mod flere modstandere
  • 3. parts beskyttelse  
Krav Maga forsvar mod kniv
Krav Maga Global logo

KETTLEBELLS

Når mobiliteten og stabiliteten er iorden er det tid til styrketræning! Verden mest effektive system til det er Kettlebell træning. Kettlebell træning er meget sikkert hvis man lærer teknikerne korrekt.  

Boe Larsen er certificeret SFGI instruktør under StrongFirst af Mark Reifkind (US) og Tommy Blom (SE). StrongFirst, som regnes for at være “The Gold Standard” er grundlagt af Pavel Tsatsouline.

Mange tror at kettlebell træning kun er for stærke mennesker. Det er ikke rigtigt. Det er for alle der gerne vil være stærke!

- Det tager kort tid

- Det er effektivt

- Det kræver meget lidt plads

- Fokus på kvalitet fremfor kvantitet

- Det er meget sikkert

4 elever svinger kettlebells

GROUND FORCE METHOD

Ground Force Method er et system der arbejder med kroppens naturlige mobilitet og stabilitet. Kvaliteter vi gradvist oparbejdede som børn, men som mange taber igen fx. på grund af inaktivitet og mange timer på stolen foran en skærm.  

Ground Force Method hjælper folk til de gode, sunde og smertefrie bevægelser, der er nødvendige for at kunne leve et godt liv. Bevægelses kvalitet er nødvendig for alle mennesker, men for sportfolk er den også essentiel for at kunne præstere maximalt og risikofrit.

Systemet er grundlagt af ungarske kettlebell master Peter Lakatos. Systemet er baseret på det anerkendte amerikanske system Funtional Movement System (FMS) 

- Du bliver mere mobil og fleksibel

- Din balance bliver bedre

- Du bliver stærkere

- Du mindsker din risiko for skader – både under sport og til hverdag

- Og du har det sjovt!

Ground Force Method mobilitets træning

KRAV MAGA KIDS

Krav Maga er for alle – også børn og teenagere!  

Først og fremmest er det sjov træning med et højt energi niveau.  

Træningen er baseret på nyeste viden om motorik og indlæring, og instruktørerne er specielt uddannede til at undervise børn.  

Slag, spark og faldtekniker lært gennem leg med stort fokus på sikkerhed og respekten for andre.  

Børnene træner på hold opdelt i aldersgrupper, da de motorisk og indlærings mæssigt er forskellige steder.  

Derudover er det også forskellige problematikker der er relevante at arbejde med på det forskellige alderstrin. 

Børnene opnår øget…  

- koncentrations evne

- styrke

- hurtighed

- udholdenhed

- evne til konflikt håndtering

Krav Maga børn sparker på pude

Vi arbejder bl.a. med…  

- mobning

- at sige fra

- at sætte grænser

- håndtering af provokationer

Krav Maga børn forsvarer sig mod slag

MEDLEMS BETINGELSR

MEDLEMSBETINGELSER Ejerskab  

   

COPENHAGEN SELFDEFENCE  

   

er ejet af  

   

BOE LARSEN PRODUCTION v/Boe Larsen Rentemestervej 25, 2400 Kbh NV CVR: 25539796 Mobil: +45 2261 5895 www.copenhagenselfdefence.dk info@copenhagenselfdefence.dk boe@millfactory.dk  

   

Når du køber et medlemskab hos COPENHAGEN SELFDEFENCE accepterer du også at medlemskabet er indgået på de følgende betingelser.  

   

Generelt  

Et medlemskab af COPENHAGEN SELFDEFENCE er personligt og kan ikke benyttes af, eller overdrages til andre. Som medlem er du ansvarlig for at oplyse dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, og skal altid sørge for at give besked om ændringer i disse oplysninger via online portalen på hjemmesiden. Medlemmer skal til enhver tid fremvise gyldigt sygesikringskort og ID/kørekort, hvis COPENHAGEN SELFDEFENCEs instruktører måtte bede om det. COPENHAGEN SELFDEFENCE kan til enhver tid afvise et medlemskab af klubben. COPENHAGEN SELFDEFENCE er ansvarlig for at alle informationer om medlemmer holdes fortrolige og videregives ikke til 3. part.  

Tilmelding  

Kan kun ske efter personligt fremmøde til planlagt prøvetræning. Ved tilmelding accepteres nærværende betingelser samt, at COPENHAGEN SELFDEFENCE må kontakte eleven via brev, telefon, sms og e-mail samt div. sociale medier. Alle medlemmer skal underskrive en samtykke erklæring der giver COPENHAGEN SELFDEFENCE ret til at indhente oplysninger om medlemmets straffeattest hos politiet. Erklæringen udleveres af instruktøren i klubben eller accepteres ved elektronisk indmeldelse. Accepten er en forudsætning for at kunne deltage i undervisningen.  

Varighed  

Et medlemskab er løbende og fortsættes til det opsiges i henhold til det til enhver tid gældende opsigelsesvarsel. Halv- og helårsmedlemskaber er bindene for perioden der er forudbetalt, og kan ikke sættes i bero eller opsiges.  

Betaling  

Ved oprettelse af et løbende medlemskab betales første gang for perioden fra oprettelsen til første måneds betaling. Der opkræves ikke indmeldelses eller oprettelsesgebyr. Betaling kan kun ske via automatisk trækning på gyldigt betalingskort. Månedlige betalinger trækkes automatisk på kortet månedsvis forud. Ved oprettelse af halv- eller helårsmedlemskab forudbetales hele prisen for den samlede aftaleperiode.  

Prisændringer  

COPENHAGEN SELFDEFENCE har ret til at ændre priserne. Prisændringer skal meddeles medlemmerne senest 60 dage før prisændringerne træder i kraft. Ønsker medlemmet herefter ikke at opretholde sit medlemskab, som følge af prisændringerne, er medlemmet berettiget til at opsige sit medlemskab efter gældende opsigelsesvarsel.  

Ændring af medlemsskabs type  

Alle ændringer af medlemskaber skal anmodes om via onlineprofilen.  

Fortrydelsesret  

Du kan fortryde køb af dit medlemskab indtil 14 dage efter datoen for oprettelsen. Fortrydelsen skal meddeles skrifteligt på info@copenhagenselfdefense.dk med tydelig angivelse af navn og ordrenummer.  

Myndighed  

Medlemmer skal være fyldt 18 år for at tegne medlemskab I eget navn. Medlemskaber for personer under 18 år, skal tegnes og betales af medlemmets værge.  

Opsigelse  

Et medlemskab kan til enhver tid opsiges med et varsel på løbende måned + 1 måned. Opsigelse sker via online profilen og i en mail til info@copenhagenselfdefense.dk. Opsigelsen er gældende fra modtagelsesdatoen. Såfremt der opstår tvivl om, hvorvidt et medlemskab er opsagt, skal medlemmet kunne bevise, at der uomtvisteligt er sket en opsigelse. Et halv- eller årsmedlemskab kan ikke opsiges.  

Ansvar  

Træning hos COPENHAGEN SELFDEFENCE sker på eget ansvar. Dette gælder, uanset om træningen foregår i COPENHAGEN SELFDEFENCEs egne lokaler, eller på en anden location. COPENHAGEN SELFDEFENCE kan ikke holdes ansvarlig for skader på personer eller udstyr som følge af ulykker eller andre medlemmers handlinger eller mangel herpå. COPENHAGEN SELFDEFENCE bærer ligeledes ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri, da medbragte værdigenstande er på eget ansvar. Et medlem er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i COPENHAGEN SELFDEFENCE aktiviteter, og skal altid henvende sig til instruktøren hvis medlemmet er I tvivl om, hvorvidt han/hun bør deltage i undervisningen pga. sygdom eller skader. Hvis instruktøren mener at medlemmet ikke bør deltage I undervisningen pga. skader eller sygdom, har instruktøren ret til at afvise medlemmets deltagelse. Medlemmet kan ikke kræve særlig ret til tilbagebetaling pga skader eller sygdom, men kan til enhver tid opsige sit abonnement efter det gældende opsigelsesvarsel. Dette gælder også engangsbetalinger til halv- og helårsabonnementer samt events og kurser der er forudbetalt.  

Sikkerhed og udstyr  

Alle medlemmer skal skal bære tand og skridtbeskytter under træning. Desuden anbefales det at medlemmet medbringer benskinner og boksehandsker samt brydersko til indendørs træning, og alm. træningssko til udendørs. Det er ikke tilladt at have smykker på under træning. Derudover skal medlemmet have korte rene negle, samt e

PRIVACY

Privatlivspolitik for Copenhagen Selfdefence Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores besøgende. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi vil behandle dine personoplysninger.  

Cookies Vi bruger ikke cookies på vores hjemmeside.  

Google Analytics Vi kan bruge Google Analytics og evt. anden analysesoftware til at analysere brugen af dette website. Google Analytics genererer statistik og andre oplysninger om brug af hjemmesiden ved hjælp af cookies, som er gemt på brugernes computere. De oplysninger, der genereres i forbindelse med vores hjemmeside, bruges til at oprette rapporter om brugen af hjemmesiden. Google vil gemme disse oplysninger. Googles privatlivspolitik findes på: http://www.google.com/privacypolicy.html.  

Facebook Pixel Vi anvender Facebook Pixel til annoncering eller anden genkendelse på Facebook. Pixlen sikrer, at annonceringen er rettet mod relevante personer og måler samtidig effekten af annonceringen. Derfor vil du som besøgende på dette websted ved anvendelse af Facebook kunne opleve annoncer fra os. Facebook Pixel matcher dine oplysninger fra dit besøg på på denne hjemmeside, herunder IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger, med Facebook’s egne data til at identificere din Facebook-bruger og på denne måde målrette annonceringen. For mere information omkring, hvordan Facebook behandler data, henviser vi til Facebooks Datapolitik.  

Hvis du ikke ønsker, at annoncering fra os på Facebook, kan du ændre dine annoncepræferencer under dine Facebook-indstillinger på følgende link: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen (kræver Facebook-login).  

Infusionsoft Vi bruger Infusionsoft til CRM (ikke dankort oplysninger og betalinger) til håndtering af e-mail markedsføring.  

Mento Club Vi anvender Mentoclub (Texity.net), som ejes og administreres af Texity.NET ApS, til at indsamle og behandle oplysninger om vores medarbejdere (frivillige og lønnede), medlemmer og brugere. På den måde er vi sikret at:  

Alle personoplysninger, du giver opbevares på sikre (kodeordsbeskyttede og firewall-beskyttet) servere. Alle elektroniske transaktioner indgået via hjemmesiden vil blive beskyttet af krypteringsteknologi (SSL – Secure Socket Layer).  

Via Mentoclub gemmer vi kreditkortoplysninger til brug for betaling af medlemsskab og webshopkøb og vi deler dem ikke med nogen 3. part. https://copenhagenselfdefence.mento.club/gdpr/  

Clearhaus Alle finansielle transaktioner på hjemmesiden håndteres gennem vores betalingstjeneste udbyder, Clearhaus. Du kan gennemgå Clearhaus’ fortrolighedspolitik på www.clearhaus.dk Vi deler alene oplysninger med Clearhaus, i det omfang det er nødvendigt, med henblik på behandling af de betalinger du foretager via vores hjemmeside; refundering af betalinger, behandling af klager samt forespørgsler vedrørende betalinger og tilbagebetalinger.  

Anvendelse af dine personlige oplysninger Personoplysninger som du sender via denne hjemmeside vil blive brugt til de angivne formål i overensstemmelse med denne privatlivspolitik eller på relevante dele af hjemmesiden. Vi kan bruge dine personoplysninger til at:  

* Administrere hold og alle services relateret til denne organisation. * Forbedre din browseroplevelse ved at tilpasse hjemmesiden. * Aktivere din brug af de tjenester tilgængelige på vores hjemmeside. * Levere tjenester du har købt via hjemmesiden. * Sende opgørelser og fakturaer til dig, og indsamle betalinger fra dig. * Sende dig generel og kommerciel kommunikation om vores tjenest. * Sende dig e-mail beskeder som f.eks. advisering om tilmeldelser, kvitteringer, bookinger, samt nyhedsbreve som du til enhver tid kan framelde. * Hvor du specifikt har bedt om det, at sende dig markedsføringsmateriale, eller tilbud fra omhyggeligt udvalgte samarbejdspartnere, som vi tror kan være af interesse for dig via post, e-mail eller lignende teknologi (og du kan informere os til enhver tid, hvis du ikke længere ønsker at modtage marketing kommunikation). * Holde hjemmesiden sikker og forebygge misbrug. * Kontrollere overholdelsen af vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden.  

Hvor du sender personlige oplysninger til offentliggørelse på vores hjemmeside, ex via forum, vil vi offentliggøre og på anden måde bruge disse oplysninger i overensstemmelse med den tilladelse, du giver til os ved accept af vores betingelser.  

Vi vil ikke, uden dit udtrykkelige samtykke, give dine personlige oplysninger til nogen tredjepart med henblik på direkte markedsføring.  

Forbund Vi videregiver dele af dine almindelige personoplysninger til Krav Maga Global Danmark (www.kravmaga.dk) og Krav Maga Global HQ (www.krav-maga.com) i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med dit medlemskab. Fx. vedr. statistikker.  

Derudover kan vi udlevere dine personoplysninger i det omfang vi er forpligtet til at gøre det ved lov.  

Oplysninger Den dataansvarlige, ejer Boe Larsen er ansvarlig for, at oplysningerne behandles i overensstemmelse med Persondataforordningen, herun

404

Ups, den side ku' vi ikke finde...

Men det betyder ikke at vi ikke ka' hjælpe dig finde hvad du søger